Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حمید جوانی شهردار منطقه ۳ درباره آخرین وضعیت قطع و جابجایی درختان توسط موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در خیابان خوارزمی این منطقه گفت: موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بدون توجه به تذکرات اعضای شورای شهر و شهرداری دوباره از امروز نسبت به قطع و کندن درختان اقدام کرده است.

او افزود: با توجه به اینکه نیروهای موسسه ژئوفیزیک اجازه ورود به عوامل شهرداری منطقه را نمی‌دادند، شهرداری نسبت به اخذ حکم ورود اقدام کرده و با حکم قضایی وارد مجموعه شد، اما در حین جلوگیری از کار، حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر از نیروی انسانی این موسسه با گاز اشک‌آور و باتوم نیروهای شهرداری را مورد ضرب و شتم قرار دادند و باعث مصدومیت برخی از عوامل شهرداری منطقه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانی با تاکید بر اینکه در حال تنظیم شکایت علیه موسسه هستیم، عنوان کرد: روز اول نیروهای موسسه ۲۰۰ درخت را برای جابجایی از ریشه جدا کردند که عوامل شهرداری مجددا این درختان را کاشتند ولی در دو مرحله بعدی چون اجازه ورود به همکاران ما داده نشده حدود ۵۰ درخت قطع شده است.

کمبود امکانات رفاهی و تفریحی در بوستان آزادگان

سید مهدی صباغ شهردار منطقه ۱۵ با بیان اینکه چهار پروژه اساسی در منطقه داریم که در سال ۱۴۰۱ پیگیری خواهند شد، گفت: نخستین مورد تکمیل تفرجگاه نرجس خاتون ( مسگرآباد ) و اجرای فاز ۲ این تفرجگاه است که بودجه مناسبی نیز برای آن گرفته‌ایم. موضوعاتی از قبیل روشنایی، مبلمان شهری، آلاچیق‌ها و دسترسی های مناسب و تامین امنیت این تفرجگاه در فاز دوم اجرا خواهند شد. 

شهردار منطقه ۱۵ افزود: دومین پروژه ساماندهی، زیباسازی و رفع معایب و مشکلاتی است که در محور امام رضا(ع) وجود دارد؛ این محور به‌ عنوان یکی از اصلی‌ترین شریان‌های ورودی شهر تهران‌ شرایطی در شان این شهر ندارد، به ویژه این که منطقه ۱۵ به باب الرضا(ع) مشهور است. بر همین اساس بدنه سازی مناسب برای این اتوبان در دستور کار قرار دارد تا یک ورودی مناسب برای شهر تهران آماده کنیم و برای اولین بار بودجه ای مختص این محور از شورا دریافت شده است..

صباغ، بوستان آزادگان را سومین پروژه مهم و اولویت‌دار این منطقه برشمرد و عنوان کرد: بوستان آزادگان با حدود ۳۰۰ هکتار وسعت، زیر ساخت مناسبی برای یک بوستان فرامنطقه‌ای در تهران است اما امکانات رفاهی و تفریحی در این مجموعه وجود ندارد و تنها از زیرساخت‌هایی مثل فضای سبز و خدمات عمومی برخوردار است؛ دو دریاچه در این بوستان داریم و به دنبال آن هستیم که از سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده کنیم تا امکانات رفاهی و تفریحی مناسب در بوستان آزادگان مهیا شود.

شهردار منطقه ۱۵ در پایان درباره چهارمین پروژه مهم منطقه توضیح داد: پروژه چهارم که درخواست چند ده ساله مردم منطقه بوده، ایجاد زیرساخت کلانتری در محله اتابک است؛ محله‌ای که که فاقد زیرساخت انتظامی است و شهرداری این وظیفه را بر عهده گرفته که به ایجاد این ساختار کمک کند؛ بر همین اساس ساختمان کلانتری محله اتابک را اواخر سال گذشته با حضور عوامل نیروی انتظامی کلنگ زنی کردیم. تلاش می‌کنیم این پروژه طی دو سال یا حداکثر ۳۰ ماه تکمیل شود.

کد خبر 667639

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بوستان آزادگان شهردار منطقه منطقه ۱۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی

شهردار منطقه ۸ تهران از جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری در پرونده‌‌ حقوقی منطقه به ارزش ۷۷ میلیارد تومان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌  فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 با بیان اینکه با پیگیری اداره حقوقی منطقه در پرونده ملکی که در مرحله بدوی با حکم دادگاه در سال 1398 محکوم به پرداخت بهای تصرف گذر به متراژ 516/79 مترمربع در خیابان شهید حسن‌تکه در ناحیه 3 منطقه شده بود، اظهار کرد: دادنامه صادره در مرحله تجدیدنظر نقض ‌و از تضییع حقوق بیت‌المال و هدررفت بیش از 77 میلیاردتومان از بودجه شهرداری پیشگیری شد.

وی افزود: مالک ملک مذکور  با این ادعا که مساحت باقیمانده به میزان 516/79 مترمربع به صورت گذر در تصرف شهرداری بوده و باید مابه‌‌عوض آن توسط شهرداری به وی پرداخت شود، اقدام به اقامه دعوی کرده بود.

شهردار منطقه 8 تصریح کرد: در این راستا اداره حقوقی منطقه با همکاری حوزه‌های تخصصی دیگر همچون املاک و شهرسازی، اقدام به اثبات این مطلب کرد که گذر مذکور حاصل تقسیم خودسرانه و بی‌ضابطه ملک توسط مالک اولیه در دهه 50 و برای سهولت فروش بوده و مطابق ماده 101 قانون شهرداری‌ها، گذر ناشی از آن به رایگان متعلق به شهرداری است.

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو

به گفته تنهایی شهردار منطقه 8 شهر تهران، مدیریت شهری منطقه موفق به نقض رأی محکومیت در مرحله تجدیدنظر شده و دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم به بی‌حقی خواهان صادر و شهرداری در این دادگاه از تضییع حقوق خود جلوگیری کرد.

این اقدام مدیریت شهری منطقه، تلاش برای احقاق حقوق بیت‌المال و بازگشت 77 میلیارد تومان سرمایه به شهرداری را به دنبال داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • پیش‌بینی ۱۵ میلیارد تومان برای تملک پارکینگ در منطقه دو شهرداری قم